Afhalen en bezorgen

Hoe en wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Timmerpaneel.nl heeft het transport in eigen beheer, waardoor we een goede levering kunnen garanderen. We hebben een eigen wagenpark en onze logistiekafdeling plant alle leveringen. Bij het plaatsen van je bestelling kun je je voorkeur voor een leverdatum en ‑tijd aangeven. We proberen je levering dan op de gewenste datum en tijd in te plannen. Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen.

Ingeplande leveringen worden telefonisch bevestigd. Tijdens deze telefonische bevestiging wordt de lever datum en tijd met u besproken.

Onze chauffeur zal u ca. 30 minuten voor de levering bellen.

Wij leveren tot aan de deur, dit houdt in bij woningen op de begane grond tot aan de voordeur en bij flats/appartementen na de eerste deur, ingang portaal op de begane grond. Dit wegens verzekeringstechnische redenen. Mocht je zelf niet in staat zijn de producten te verplaatsen dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de eventuele aangebrachte schade tijdens het transport naar binnen. Het risico is voor de ontvanger.

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, transporteren en afleveren van de bestelling zijn de kosten te berekenen op onze webshop op het moment dat de producten in het winkelmandje zijn toegevoegd. Door op de knop “bereken transport kosten” te klikken ziet u in 1 oogopslag wat de transportkosten worden.

U heeft de volgende leveropties:

Standaard levering (5 tot 8 dagen)

Express levering (1 tot 3 dagen)

U kunt ook online bestellen en uw bestelling bij ons magazijn afhalen. Er is voldoende parkeerruimte voor uw auto inclusief aanhanger en uw bestellingen worden netjes door onze magazijn medewerkers gesorteerd en voor u ingeladen. U bent van harte welkom op ons nieuwe filiaal in Veenendaal, de koffie staat klaar!

Openingstijden:

Ma – Za

09:00 – 17:00

M.u.v. feestdagen

Contact
Kantoor:

Arsenaal 3 |  3905 NN | Veenendaal

BTW: NL860897709B01

KvK: 77092945

IBAN: NL54BUNQ2041654414

SWIFT/BIC: BUNQNL2AXXX

Magazijn:
Arsenaal 3, Veenendaal
Openingstijden:
Ma-Za. 9:00 – 17:00 (Za. aub bellen voor het ophalen)0318 24 00 65info@timmerpaneel.nl
Copyright © Alle rechten voorbehouden. TIMMERPANEEL.nl 2020-2023